Organizacja stypy

Organizacja stypy

Poniżej przedstawiamy oferty do wyboru.

OFERTA 1

80
00

Cena zestawu

  • Zupa (jedna do wyboru):
    – Rosół z bagietką serowo-czosnkową
    – Barszcz czysty
  • II danie do wyboru (1 porcja na osobę):
    – Udko z kurczaka
    – Kotlet schabowy z pieczarkami
    – Kotlet drobiowy
    – Kotlet mielony
  • Dodatki:
    – Ziemniaki
  • Do wyboru 2 rodzaje (1,5 porcji na osobę):
    – Surówka z marchwi
    – Buraczki zasmażane
    – Surówka z kapusty białej
  • Napoje:
    – Soki owocowe 100% – 200 ml
    – Woda mineralna z cytryną – 200 ml
    – Kawa/herbata
  • Ciasto (1,5 porcje na osobę):
    proponowane proporcje
    – Sernik (50%),
    – Kostka owocowa z galaretką (50%)

OFERTA 2

90
00

Cena zestawu

  • Zupa (jedna do wyboru):
    – Rosół z makaronem
    – Barszcz czysty z pasztecikiem
  • II danie do wyboru (1,5 porcja na osobę):
    – Udko z kurczaka
    – Kotlet schabowy z pieczarkami
    – Kotlet drobiowy
    – Kotlet mielony
    – Kotlet de`volaille
    – Zraz wieprzowy
    – Pieczeń wieprzowa z karkówki
  • Dodatki:
    – Ziemniaki
  • Do wyboru 3 rodzaje (2 porcje na osobę):
    – Surówka z marchwi
    – Buraczki zasmażane
    – Kapusta czerwona gotowana
    – Marchew z groszkiem
    – Surówka z kapusty białej
  • Napoje:
    – Soki owocowe 100% – 200 ml
    – Woda mineralna z cytryną – 200 ml
    – Kawa/herbata
  • Ciasto (1,5 porcje na osobę):
    proponowane proporcje
    – Sernik (50%),
    – Kostka owocowa z galaretką (50%)

OFERTA 3

100
00

Cena zestawu

  • Zupa (jedna do wyboru):
    – Rosół z makaronem
    – Barszcz czysty z pasztecikiem
    – Zupa serowa
    – Żurek
  • II danie do wyboru (1,5 porcja na osobę):
    – Udko kacze
    – Kotlet schabowy z pieczarkami
    – Kotlet drobiowy
    – Kotlet mielony
    – Kotlet de`volaille
    – Pieczeń wieprzowa z karkówki
    – Zraz wieprzowy
    – Zraz wołowy
  • Dodatki:
    proponowane proporcje
    – Ziemniaki (50%)
    – Kluski śląskie (50%)
  • Do wyboru 4 rodzaje (2,5 porcje na osobę):
    – Surówka z marchwi
    – Warzywa gotowane na parze
    – Buraczki zasmażane
    – Buraczki z chrzanem i jabłkiem
    – Kapusta czerwona gotowana
    – Marchew z groszkiem
    – Surówka z kapusty białej
    – Surówka z kapusty pekińskiej
  • Napoje:
    – Soki owocowe 100% – 200 ml
    – Woda mineralna z cytryną – 200 ml
    – Kawa/herbata
  • Ciasto (1,5 porcje na osobę):
    proponowane proporcje
    – Sernik (50%),
    – Kostka owocowa z galaretką (50%)