Organizacja stypy
Organizacja stypy
Poniżej przedstawiamy oferty do wyboru.
OFERTA 1
80
00
zł
Cena zestawu
-
Zupa (jedna do wyboru):
– Rosół z bagietką serowo-czosnkową
– Barszcz czysty -
II danie do wyboru (1 porcja na osobę):
– Udko z kurczaka
– Kotlet schabowy z pieczarkami
– Kotlet drobiowy
– Kotlet mielony -
Dodatki:
– Ziemniaki -
Do wyboru 2 rodzaje (1,5 porcji na osobę):
– Surówka z marchwi
– Buraczki zasmażane
– Surówka z kapusty białej -
Napoje:
– Soki owocowe 100% – 200 ml
– Woda mineralna z cytryną – 200 ml
– Kawa/herbata -
Ciasto (1,5 porcje na osobę):
proponowane proporcje
– Sernik (50%),
– Kostka owocowa z galaretką (50%)
OFERTA 2
90
00
zł
Cena zestawu
-
Zupa (jedna do wyboru):
– Rosół z makaronem
– Barszcz czysty z pasztecikiem -
II danie do wyboru (1,5 porcji na osobę):
– Udko z kurczaka
– Kotlet schabowy z pieczarkami
– Kotlet drobiowy
– Kotlet mielony
– Kotlet de`volaille
– Zraz wieprzowy
– Pieczeń wieprzowa z karkówki -
Dodatki:
– Ziemniaki -
Do wyboru 3 rodzaje (2 porcje na osobę):
– Surówka z marchwi
– Buraczki zasmażane
– Kapusta czerwona gotowana
– Marchew z groszkiem
– Surówka z kapusty białej -
Napoje:
– Soki owocowe 100% – 200 ml
– Woda mineralna z cytryną – 200 ml
– Kawa/herbata -
Ciasto (1,5 porcje na osobę):
proponowane proporcje
– Sernik (50%),
– Kostka owocowa z galaretką (50%)
OFERTA 3
100
00
zł
Cena zestawu
-
Zupa (jedna do wyboru):
– Rosół z makaronem
– Barszcz czysty z pasztecikiem
– Zupa serowa
– Żurek -
II danie do wyboru (1,5 porcji na osobę):
– Udko kacze
– Kotlet schabowy z pieczarkami
– Kotlet drobiowy
– Kotlet mielony
– Kotlet de`volaille
– Pieczeń wieprzowa z karkówki
– Zraz wieprzowy
– Zraz wołowy -
Dodatki:
proponowane proporcje
– Ziemniaki (50%)
– Kluski śląskie (50%) -
Do wyboru 4 rodzaje (2,5 porcji na osobę):
– Surówka z marchwi
– Warzywa gotowane na parze
– Buraczki zasmażane
– Buraczki z chrzanem i jabłkiem
– Kapusta czerwona gotowana
– Marchew z groszkiem
– Surówka z kapusty białej
– Surówka z kapusty pekińskiej -
Napoje:
– Soki owocowe 100% – 200 ml
– Woda mineralna z cytryną – 200 ml
– Kawa/herbata -
Ciasto (1,5 porcji na osobę):
proponowane proporcje
– Sernik (50%),
– Kostka owocowa z galaretką (50%)