Organizacja stypy

Poniżej przedstawiamy oferty do wyboru.

OFERTA 1

80
00
Cena zestawu
  • Zupa (jedna do wyboru):
    - Rosół z bagietką serowo-czosnkową
    - Barszcz czysty
  • II danie do wyboru (1 porcja na osobę):
    - Udko z kurczaka
    - Kotlet schabowy z pieczarkami
    - Kotlet drobiowy
    - Kotlet mielony
  • Dodatki:
    - Ziemniaki
  • Do wyboru 2 rodzaje (1,5 porcji na osobę):
    - Surówka z marchwi
    - Buraczki zasmażane
    - Surówka z kapusty białej
  • Napoje:
    - Soki owocowe 100% - 200 ml
    - Woda mineralna z cytryną - 200 ml
    - Kawa/herbata
  • Ciasto (1,5 porcje na osobę):
    proponowane proporcje
    - Sernik (50%),
    - Kostka owocowa z galaretką (50%)

OFERTA 2

90
00
Cena zestawu
  • Zupa (jedna do wyboru):
    - Rosół z makaronem
    - Barszcz czysty z pasztecikiem
  • II danie do wyboru (1,5 porcja na osobę):
    - Udko z kurczaka
    - Kotlet schabowy z pieczarkami
    - Kotlet drobiowy
    - Kotlet mielony
    - Kotlet de`volaille
    - Zraz wieprzowy
    - Pieczeń wieprzowa z karkówki
  • Dodatki: - Ziemniaki
  • Do wyboru 3 rodzaje (2 porcje na osobę):
    - Surówka z marchwi
    - Buraczki zasmażane
    - Kapusta czerwona gotowana
    - Marchew z groszkiem
    - Surówka z kapusty białej
  • Napoje:
    - Soki owocowe 100% - 200 ml
    - Woda mineralna z cytryną - 200 ml
    - Kawa/herbata
  • Ciasto (1,5 porcje na osobę):
    proponowane proporcje
    - Sernik (50%),
    - Kostka owocowa z galaretką (50%)

OFERTA 3

100
00
Cena zestawu
  • Zupa (jedna do wyboru):
    - Rosół z makaronem
    - Barszcz czysty z pasztecikiem
    - Zupa serowa
    - Żurek
  • II danie do wyboru (1,5 porcja na osobę):
    - Udko kacze
    - Kotlet schabowy z pieczarkami
    - Kotlet drobiowy
    - Kotlet mielony
    - Kotlet de`volaille
    - Pieczeń wieprzowa z karkówki
    - Zraz wieprzowy
    - Zraz wołowy
  • Dodatki:
    proponowane proporcje
    - Ziemniaki (50%)
    - Kluski śląskie (50%)
  • Do wyboru 4 rodzaje (2,5 porcje na osobę):
    - Surówka z marchwi
    - Warzywa gotowane na parze
    - Buraczki zasmażane
    - Buraczki z chrzanem i jabłkiem
    - Kapusta czerwona gotowana
    - Marchew z groszkiem
    - Surówka z kapusty białej
    - Surówka z kapusty pekińskiej
  • Napoje:
    - Soki owocowe 100% - 200 ml
    - Woda mineralna z cytryną - 200 ml
    - Kawa/herbata
  • Ciasto (1,5 porcje na osobę):
    proponowane proporcje
    - Sernik (50%),
    - Kostka owocowa z galaretką (50%)
image_pdfimage_print